06 2340 2420
Industrieweg 45 | 1521 NE Wormerveer
info@alberssales.nl

HET AANKOPEN VAN EEN HORECAONDERNEMING

KORTE LIJNEN

Alberssales is een organisatie met zeer korte lijnen en werkt in een klein team met enorm veel kennis van de horeca!

VEELZIJDIG

Ook juridisch en financieel staan de beste mensen voor u klaar om ervoor te zorgen dat u bij huur of verhuur, koop of verkoop het juiste advies ontvangt.

Aankoop van een horeca onderneming

Je loopt al een tijdje rond met het idee om voor jezelf te beginnen, bent bij diverse panden geweest om te kijken, bekijkt elke advertentie van een te koop staande onderneming, maar weet het niet zeker.

Je kan natuurlijk ook gewoon eens contact opnemen met alberssales Horecamakelaars, middels een gesprek kijken we wat je nu echt wilt en of e.e.a. ook haalbaar is, je lijstje met mooie zaken lopen we rustig door aan de hand van je eigen mogelijkheden.

GAAN WIJ SAMEN DE UITDAGING AAN?

De uiteindelijke aankoop van je “droom onderneming” kan een ingewikkeld proces zijn, maar met een goede begeleiding door ervaren ondernemers kan dit je uit handen worden genomen.

  • We bezoeken samen de geschikte onderneming;
  • We kijken samen naar de huidige staat v/d onderneming;
  • We kijken samen of de gevraagde koopsom, maar ook de huurprijs, voldoende mogelijkheden voor jou biedt om succesvol te kunnen ondernemen;
  • Indien je ervan overtuigd bent dat je jou droom hebt gevonden zorgt alberssales Horecamakelaars voor de perfecte afhandeling met verkopende partij.

Graag meer informatie? Dan zijn wij u graag van dienst!